Pár tipov na veľkonočné fotky

Korbáč, kraslice, zajačikovia, kuriatka, baránkovia – to všetko sú symboly sviatkov jari. A nám pripadajú ako veľmi fotogenické symboly, takže kartička patriaci Veľkej noci nesmela v našej zbierke chýbať. Už ste začali s prípravami? Maľujete kraslice, pečiete mazanec a pletiete korbáč? A premýšľali ste, ako míľniky kartičku vyfotíte? Prinášame niekoľko tipov.

Samozrejme záleží na veku dieťaťa a jeho ochote spolupracovať;). Fantázii sa medze nekladú a veľkonočné sviatky ponúkajú veľa možností, ako urobiť krásnu fotku na pamiatku. Chlapci (ale pokojne aj dievčatá) môžu držať korbáč, môžete deti nastrojit ako zajačikmi, vyfotiť v zelenej tráve, s živými zvieratkami (pokiaľ to bude bezpečné), staršie deti sa môžu pochváliť svojimi výrobkami, môže sa urobiť momentka koledníkov. Ponúka sa aj veľa kvetín alebo ladenie fotky do žlta či zelena.

My necháme konečné aranžmány na vás a veľmi sa tešíme na výsledok. Ale neodpustíme si jeden tip na záver – odfoťte veľkonočné fotku o pár dní skôr a môžete ju poslať rodine, priateľom či kamarátom ako želanie. Určite je svojím originálnym obrázkom potešíte. A tú vašu si nezabudnite založiť do domáceho rodinného albumu.

Tak krásne a ničím nerušené sviatky plné nezabudnuteľných momentov.

A len pripomíname, kartičku “Veľká noc je tu” nájdete v sade Sviatky a oslavy.

Sdílej:

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Pokračujte na

Podobné články